Kinderen groeien vaak als kool! Wees hier als ouder goed op voorbereid en kijk op tijd of je kind nog wel genoeg kleding in de kast heeft hangen waar hij of zij inpast! De herfst is nu wel echt begonnen en ook de winter staat voor je het weet alweer voor de deur. In deze blogpost gaan we het hebben over de winter musthaves voor jouw kinderen en hoe je ze deze winter warm de deur uit stuurt. Benieuwd geworden welke items deze winter echt niet kunnen ontbreken? Lees dan snel verder!

Een goede winterjas

Allereerst is het belangrijk om een goede warme jas te hebben voor je kind. Kinderen spelen graag buiten en in de winter kan het buiten best fris aanvoelen. Zeker wanneer het heeft geregend of wanneer er misschien wel sneeuw ligt. Zorg er daarom voor dat je kind een goede jas heeft die hem of haar goed warm houdt tijdens dit soort situaties. Een goede jas heeft een warme voering en is gemakkelijk zelf aan én uit te trekken. Wanneer je kindje wat jonger is, kies je daarom het beste een jas met een goede rits. Een goede rits gaat makkelijk open én dicht en gaat bovendien niet zomaar kapot! Ook is het handig wanneer de jas beschikt over een capuchon. Zo blijven je kids ook in de regen lekker droog. Voor goede jassen kun je bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij Dsquared kids. Hier hebben ze een ruim aanbod aan jassen en allerlei andere hippe kinderkleding.

Kindvriendelijk schoeisel

De tweede musthave is een paar goede schoenen. Een goed paar kinderschoenen knelt niet terwijl het wel voldoende stevigheid biedt. Zo kan je kindje er een tijdje mee vooruit. Zorg voor schoenen die gemakkelijk te onderhouden zijn en denk ook aan de kleur die je kiest. Een glad materiaal zoals leer is veel makkelijker schoon te maken dan bijvoorbeeld suède. Wanneer jouw kindje graag in de regenplassen springt is het handig om te gaan voor een waterafstotend materiaal. Ook zou je bijvoorbeeld beter kunnen gaan voor een wat donkerdere kleur schoen.

Winter accessoires

De laatste wintermusthave voor je kids zijn de juiste accessoires. Om je jas extra warm te maken kun je hem aanvullen met een lekkere wintersjaal en een paar handschoenen of wanten. Ook hiervoor kun je bij Dsquared terecht! Verder kun je er ook slagen voor mutsen, oorwarmers en andere hoofdaccessoires in vele verschillende varianten. Wees goed voorbereid en zorg vandaag nog dat je beschikt over alle musthaves uit deze blog!